Solaris Faina integrala de orez 500 gr

Vezi toate produsele:
 
7.20 lei
SRS175
+
Livrare gratuita prin curier la comenzi mai mari de 200 Ron

Producator : SOLARIS PLANT
Descriere : Produs obtinut prin macinarea mecanica a boabelor de orez
Actiune terapeutica : Antidiuretic, analeptic, antiinflamator, antiscorbutic, astringent, carminativ;
Emolient, dietetic, hipotensor, regenarator, energizant, nutritiv.
Indicatii terpeutice : Inflamatii cutanate, eczeme, hipertensiune arteriala, diaree, afte bucale, enterita, afectiuni renale, uremie, meteorism, angina, anorexie, cancer, obezitate, rahitism, anemie,convalescenta, stres, ingrijirea tenului si a pielii.
Mod de preparare :
1. CREMA DE OREZ - Doua linguri cu faina se amesteca cu patru lingurite cu ulei de susan, masline sau floarea-soarelui presat la rece. Se adauga apa si se lasa la foc mic. Se poate consuma atat dulce, cu nuca, stafide, coaja de lamaie, cat si sarat, condimentat cu ghimbir, sofran etc.
2. BUDINCA CU FRUCTE - Se amesteca 100 g faina de orez cu o jumatate de kilogram de fructe de sezon (mere, struguri, piersici, prune etc.) taiate marunt sau rase. Se adauga scortisoara, coaja de lamaie, miere sau zahar invertit, 50 g unt sau ulei. Se pune toata compozitia intr-o forma tapetata cu faina de orez, se unge cu ulei sau unt si se baga in cuptorul cald, la foc potrivit, pentru 40-50 de minute.
3. GALUSTE DIN OREZ - Doua linguri cu faina de orez se combina cu o lingura cu cremogen de porumb sau faina de grau, doua linguri cu ulei si apa pana devine un aluat consistent din care, cu mana umeda se formeaza galustele care se toarna in apa fiarta. Dupa primul clocot se toarna un pic de apa rece, apoi se lasa sa fiarba la foc mic cinci minute.
4. LIPIE DE OREZ - O cana de faina de orez se pune la inmuiat in doua cani cu apa timp de 2-3 ore. Se sareaza, se framanta bine si se pune intr-o tava unsa cu ulei. Se da la foc potrivit. Se poate combina si cu faina altor cereale (grau, mei, hrisca, orz, ovaz si chiar soia).
5. TERCI DE OREZ - Faina de orez, 2 galbenusuri de ou, ulei, zeama de lamaie, marar, patrunjel. Se face un amestec din faina de orez. Dupa ce se ia de pe foc , se adauga 2 galbenusuri crude, iar dupa ce se mai raceste putin se freaca la mixer, adaugand cate putin ulei si zeama de lamaie, pana creste ca o spuma. In final se adauga marar si patrunjel.
Valoare energetica : 359 kcal (1517 kj)
Proteine: 6.9% ;
Carbohidrati: 79.4% ;
Lipide: 0.6% ;
Fibre: 1%
Continut : 100% faina integrala de orez
Cantitate : 500 gr.

Clientii au mai cumparat

Produse recomandate


* Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Aceste produse sunt suplimente alimentare ce se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat tratamentul. Cititi cu atentie informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire! Daca apar manifestari neplacute, adresati-va de urgenta medicului. Fotografia produsului, specificatiile tehnice si descrierea produsului au caracter informativ si rareori poate contine diferente fata de produsul livrat; acestea pot fi modificate de catre producator fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala. Este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea produselor.