Informatii livrari:

Important: Comenzile emise in aceasta perioada vor fi procesate incepand cu 2 Mai 2019. Va multumim pentru intelegere!

Solaris Faina soia nemodificata genetic

Vezi toate produsele:
 
7.00 lei
SRS180
+
Livrare gratuita prin curier la comenzi mai mari de 200 Ron

Producator : SOLARIS PLANT
Descriere : Soia (Glycine max ) este o planta de cultura din familia leguminoase, subfamilia Faboideae. Din aceasta familie mai face parte fasolea, trifoiul sau lucerna. Boabele de soia joaca un rol important in industria alimentara, ele continand 39 % proteine si 17 % ulei.
Tara de origine : Romania
Actiune terapeutica : Imbunatateste digestia, circulatia sanguina, memoria, fiind un aliment mult superior prin bogatia de proteine fata de carne, lapte si oua. Un kg de boabe de soia echivaleaza cu 4 kg de carne, 56 de oua de gaina, sau cu 8 litri de lapte de vaca.
Indicatii : anemie, demineralizare, rahitism, decalcifiere, convalescenta, crestere, stress, alaptare, lauzie, afectiuni ale sistemului nervos, afectiuni digestive, renale, cardio-vasculare, surmenaj fizic si psihic, osteoporoza, deficit imunitar, ingrijirea pielii.
Mod de preparare : Se foloseste ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, creme, mancaruri, aluaturi, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva.
-RETETE :
1) LAPTE DE SOIA - 300 g faina de soia se pun in 0.5 I apa calduta. Se pastreaza 2-3h, apoi se stoarce prin tifon. Se mai adauga 0.5 I apa calda si se stoarce din nou. Lichidul astfel obtinut se consuma in 24h crud, simplu sau indulcit, ori in creme, budinci de grau sau orez. Este de mare folos convalescentilor, copiilor, sportivilor, batranilor si lauzelor.
2) PATE DE SOIA - O cana cu faina de soia se lasa la inmuiat intr-un vas in care exista o cantitate de 3 ori mai mare de apa rece. Dupa 2 ore se pune la fiert pe foc potrivit, amestecand continuu, adaugand atata apa cat sa aiba consistenta unui terci. Se ia de pe foc dupa 10 minute si se lasa la rece. Se adauga treptat cateva linguri cu ulei, se pun condimente, sare, patrunjel sau marar. Se serveste pe felii de paine coapta, stropita cu lamaie si garnisita cu ceapa.
3) CHIFTELE DE SOIA - Se inmoaie faina de soia in de 2 ori mai multa apa rece timp de 2h, pana devine ca un aluat. Se adauga un cartof dat prin razatoarea mica si bine scurs, o ceapa taiata marunt, usturoi dat prin razatoarea mica, marar, patrunjel, doua linguri cu Digesta cremogen de porumb, sare, condimente. Se amesteca totul foarte bine si se lasa la rece. Dupa 1 h, se ia compozitia si se formeaza chiftele ce se prajesc in ulei de floarea-soarelui presat la rece.
Valori nutrititonale/100 g :
Calorii : 372 kcal ;
Proteine : 46.5 g ;
Lipide : 6.7 g;
Carbohidrati : 37.9 g ;
Fibre : 10.2 g.
Continut : protide, lipide, glucide, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, sodiu, sulf, vitaminele A, B1, B2, B12, C, D1, D2, D3, RH, K, lecitina.
Cantitate : 500 gr. / 1 kg

Clientii au mai cumparat

Produse recomandate


* Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Aceste produse sunt suplimente alimentare ce se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat tratamentul. Cititi cu atentie informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire! Daca apar manifestari neplacute, adresati-va de urgenta medicului. Fotografia produsului, specificatiile tehnice si descrierea produsului au caracter informativ si rareori poate contine diferente fata de produsul livrat; acestea pot fi modificate de catre producator fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala. Este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea produselor.