Miere de Manuka

Mierea de Manuka poseda o activitate antibacteriana ce nu poate fi regasita in niciun alt tip de miere, fapt confirmat de cei 20 de ani de cercetari, printre care si studiile facute de Prof. dr. Molan, biochimist la Universitatea Waikato din Noua Zeelanda. Cercatarile au descoperit ca mierea de Manuka are proprietati foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice, fiind extrem de eficienta in sustinerea sistemului imunitar si ameliorarea unei mari varietati de probleme de sanatate.

Mierea de Manuka originala este produsa de albine care colecteaza nectar de la florile din familia Leptospermum, cunoscuta si sub denumirea de arborele de ceai – planta originara din Australia.

Mierea de Manuka contine in mod natural substanta denumita Metilglioxal (MGO) care confera mierii proprietatile sale antibacteriene, antivirale si antimicrobiene.

Bioactivitatea mierei Manuka poate fi masurata cu ajutorul unui sistem de evaluare este utilizat pentru a indica modul in care este bioactiva mierea - cu cat numarul este mai mare, cu atat beneficiile pentru sanatate sunt mai mari

Cu cat nivelul MGO este mai ridicat, cu atat sunt mai mari nivelurile active.

Mierea deManuka are de 1000 de ori mai mult MGO decat miere de masa obisnuita .

Mierea de Manuka trebuie testata independent pentru a garanta nivelurile active importante.

Nu exista produse in aceasta sectiune

.