- 19%

Adams Vision Samburi de caise amari - 100/200 grame

Vezi toate produsele:
Pret vechi: 11.00 lei  
8.90 lei
Discount: 2.10 lei (19%)
ADA116
+

Livrare gratuita prin curier la comenzi mai mari de 200 Lei

Producator: Adams Vision SpringMarkt

Descriere: Samburii de caise amari provin de la un soi diferit de caise. Forma este similara, insa gustul este puternic amar. Se diferentiaza prin continutul bogat de amigdalina (vitamina B17).

  • Amigdalina este considerata a avea efecte benefice in combaterea celulelor canceroase, stimuland sistemul imunitar sa le elimine din organism.
  • Acest miez hranitor din caisa contine fosfor, care tonifiaza memoria si ajuta la mentinerea unei stari alerte pe tot parcursul zilei. Acetilcolina si lecitina din miezul de caisa sunt alte doua substante care te ajuta in procesul de memorare.

In medicina traditionala chineza miezul samburilor de caise se folosea pentru tratament la: astm, bronsite, litiaza biliara, tuse cronica, boli degenerative, boli de memorie si protectia creierului, tratament anti-imbatranire.

Studii efectuate recent de cercetatori americani au scos in evidenta efectele benefice ale consumului de samburi de caise adjuvant in tratamentul bolilor de cancer (cancer de colon si cancer de san).

Un studiu de medicina experimentala, facut in Belgia, sub conducerea doctoului Deferme, in anul 2002, a aratat ca un extract de caise inhiba dezvoltarea tumorilor maligne la nivelul colonului. Aceasta, in timp ce studii anterioare au aratat ca pectina, o fibra alimentara solubila, continuta de caisele proaspete, este unul din cei mai buni agenti profilactici pentru cancerul de colon. Ca atare, un bun adjuvant contra acestei forme de cancer este consumul caiselor proaspete, ca atare sau sub forma de suc (obtinut prin simpla mixare), dar si a samburilor de caise.
Se consuma cate 8-10 samburi de caisa in fiecare zi, pe o perioada de 30 de zile, urmate de alte 15 zile de pauza, dupa care cura se poate relua.

Mod de administrare: recomandare pentru adulti:

  • pentru imunitate (astm, bronsita, tuberculoza) : cate 5 samburi de caisa pe zi, consumati dimineata inainte de masa cu aprox 1 ora; cura se tine timp de 60 de zile, cu pauza de 60 de zile intre cure; se recomanda 2 cure pe an
  • pentru protectia creierului, tulburari de memorie: 5-10 samburi de caise pe zi, dimineata inainte de masa; cura va dura 14 zile cu pauza de 14 zile intre cure

ATENTIONARE:

  • Adultii nu trebuie sa consume mai mult de 10 samburi de caise pe zi.
  • Copii cu varsta sub 6 ani nu trebuie sa consume mai mult de 2 samburi de caise pe zi.

Aceste restrictii sunt importante deoarece samburii de caise contin si o canttitate mica de cianura, care prin procesul de descompunere in sistemul digestiv elimina un acid cianhidric toxic. Consumul exagerat de samburi de caise, peste 50 de samburi, poate cauza coma sau chiar decese.

Depozitare: A se pastra la loc uscat si racoros.

Prezentare: 100/200 grame

Nici o postare găsită

Adauga un comentariu

Clientii au mai cumparat

Produse recomandate


* Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Aceste produse sunt suplimente alimentare ce se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat tratamentul. Cititi cu atentie informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire! Daca apar manifestari neplacute, adresati-va de urgenta medicului. Fotografia produsului, specificatiile tehnice si descrierea produsului au caracter informativ si rareori poate contine diferente fata de produsul livrat; acestea pot fi modificate de catre producator fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala. Este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea produselor.